Как да забраните достъпа на Facebook до галерията за снимки и снимки: Спрете Facebook да качва вашите снимки

Фейсбук става все по-плачевен. Когато инсталирате Facebook, приложение, то непрекъснато ви забърква, за да получите достъп до телефона си, запазен във вашата галерия. Много потребители не четат известията ясно и предоставят достъп до медиите до приложението Facebook. Това може случайно да изтече вашите снимки във Facebook и да се превърне в проблем с поверителността. В тази статия ще ви кажа как да откажете Facebook достъп до вашата фотогалерия.

Как да забраните достъпа на Facebook до ролката на камерата и галерията със снимки

1- Стартирайте Настройки във вашия Android телефон и след това отидете на Приложения. Сега превъртете надолу и кликнете върху „Facebook“. Ще видите опция „Разрешения“. Сега отидете на „Съхранение“ и прекарайте пръст на дясната страна, за да изключите хранилището завинаги.





2- Друго решение да спрете синхронизирането на Facebook с вашите снимки и да откажете достъп на Facebook до галерията ви със снимки е да направите промени в настройките на вашето Facebook приложение.

Отворете приложението Facebook и след това отидете на Account-> Settings Settings и след това използвайте опцията „Sync Photos“.

Изберете опцията „Не синхронизирайте моите снимки“ или изключете синхронизирането.



Това ще откаже достъп на Facebook до вашия фотоапарат и други снимки в галерията.

В случай, че приложението Facebook все още ви бъг и получи достъп до вашите снимки, коментирайте тази публикация и ние ще се свържем с вас с друго решение.