Как да изтриете старите устройства от профила в Google

В акаунта на Google на телефон с Android се изброяват всички устройства, които някога са били използвани от този акаунт, включително и дублиран запис на трансформатор. Повечето от изброените устройства вече не са собственост на потребителя и те искат да го изтрият. По-долу е как да изтриете стари устройства от профила си в Google.

Фабрично нулиране





Отидете в Настройките на телефона си и след това отидете на „Резервно копие и нулиране“. Сега премахнете отметката от автоматично възстановяване и фабрично нулиране на телефона. Преди да рестартирате телефона фабрично, уверете се, че сте направили резервно копие на данните си, за да предотвратите загуба. И накрая, създайте нов акаунт в Google.

Управление на достъпа



За да изтриете стари устройства от акаунта в Google, отидете на myaccount.google.com, Кликнете върху влизане и сигурност. Отляво отидете на „Дейност на устройството и събития за сигурност.“ Списък на свързани устройства ще бъде показан под „Наскоро използвани устройства“. Кликнете върху Преглед на устройства. Намерете устройството, което искате да изтриете, и кликнете върху него. Ще се покаже бутон с надпис REMOVE, щракнете върху него, за да изтриете устройството от акаунта в Google.