Как да изтриете, изчистете историята на последното търсене във Facebook Messenger App

Facebook Messenger се използва от милиони хора ежедневно. Хората търсят различни термини и други хора в приложението си Facebook Messenger. Ето защо е необходимо да се изтрие скорошната история на Facebook Messenger. Трябва да изтриете историята си на Messenger, защото тя се появява доста дълго време, когато отворите приложението Messenger и докоснете полето за търсене, за да въведете нещо.

Изчистване на скорошната история на търсенето в Messenger App

Повечето от хората продължават да виждат историята на търсенето във Facebook Messenger, защото продължават да влизат в акаунта си във Facebook и Messenger. Веднага след като излезете от Facebook и убиете сесията за месинджър, историята на търсенето на месинджър на Facebook се изтрива автоматично.





Ето как да го направите

Влезте във Facebook и отидете на Настройки на акаунта. Отидете на Сигурност и отидете на Активни сесии. Уверете се, че докоснете бутона за кръст на активните си сесии. Това ще излезе от приложението Messenger, като по този начин ще изтрие цялата история на търсенето.

След като направите това, отидете на приложението Facebook Messenger и ще видите известие, че сесията е излязла.



Сега влезте отново във Facebook акаунта и отидете на Facebook Messenger и ще видите, че няма история за търсене, която да се вижда.

Друг лесен начин за изчистване на историята на търсенето в приложението Facebook Messenger е да изтриете както приложението Facebook, така и приложението Messenger. Инсталирайте приложенията отново и влезте в акаунта си, тъй като предишните сесии ще приключат.



Ето как да изтриете и изчистите историята на търсенето във Facebook в Messenger в iPhone и Android. В случай на въпроси и обърквания, коментирайте тази публикация по-долу.

Снимки, взети от: WikiHow.com