Как да блокирам някого в Instagram на iPhone и Android

Instagram е страхотно приложение за споделяне на снимки, чиито потребители сега са в милиарди по целия свят. Както във всяко приложение, има и някои неприятности и проблеми в Instagram. Като хората да са спам или шут, споделят натрапчиво или да ви тормозят собствени безполезни снимки. Каквато и да е причината, можете да блокирате някого в Instagram и това е доста лесно. Можете да блокирате някого в Instagram, без да го уведомявате. Ще обсъдя метода за блокиране на хората в Instagram в iPhone и Android. Ето как да го направите

частна кутия за iphone

Блокирайте някого в Instagram в iPhone

Стартирайте Instagram на вашия iPhone.





Сега докоснете иконата на профила, включена от интерфейса.

block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Сега докоснете Последователи или Следващи, защото можете да блокирате всеки от своите последователи и от тези, които следвате.

раница kaukko 22.4l

block someone on instagram 3

От списъка с потребители просто докоснете всяко име, което искате да блокирате в Instagram.



block someone on instagram 4

Сега докоснете раздела „Още“ от дясната страна на екрана, мястото с 3 точки.

Ще получите три опции, с които да играете. Първият е „Блокиране на потребител“, вторият е „Неподходящ сигнал“, а третият - Копиране на URL адреса на профила.

block someone on instagram 5

google play music app 10 app

Докоснете опцията за блокиране на потребителя и потвърдете, когато изскачащ прозорец ви пита за потвърждение.

Ще получите съобщение за потвърждение, че потребителят е блокиран в Instagram.

Това е. Така се блокира някой в ​​Instagram на iPhone. Сега нека да видим как да направите същото на Android.

Блокирайте някого в Instagram на Android

Стартирайте приложението Instagram в телефона си с Android.

Отворете всеки профил в Instagram, който искате да блокирате. Можете да направите това, като търсите в тяхното име или докоснете последователите или следния раздел.

Докоснете раздела още с 3 точки или раздела със стрелка.

Ще получите опцията да блокирате потребителя. Просто го докоснете, потвърдете го и сте готови.

филмови факти за кръстници

Така се блокира някой в ​​Instagram в Android и iPhone.

Важно е да се отбележи, че след като блокира някого в Instagram, блокираният човек ще може да отговаря на вашите харесвания и коментари. Той / тя няма да може да вижда публикациите, актуализациите от вас навсякъде. Цялата предишна дейност, неговите / нейните коментари за вашите публикации ще останат там, докато и освен ако не ги премахнете ръчно. Също така, блокираното лице няма да бъде известено, когато блокирате някого в Instgram. Наслади се!

Източник на снимки: iGeeksBlog